X

Recenzoj pri Sekso-pupo

Ĉu vi timas, ke la komercaj bildoj diferencas de la reala afero?
Ĉu vi volas scii la veran taksadon de uzantoj?
Legu la verajn taksojn de nia elovedolls aĉetantoj por profundigi vian komprenon pri ĉi tiu pupo.

  • vera mini ampupo
    Mini Seksa Pupo Kun Grandaj Mamoj Vi Neniam Vidis Recenzon
    recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo
    Aprilo 7, 2022

    Por mi ŝi estas luksa sinjorino, kiu volas eskapi de sia ĉiutaga vivo kaj volas vivi siajn malvirtajn pensojn ... Granda amuzo, la sekso sentas nekredeble kaj kun via servo vi nur povas esti feliĉa!

  • 68cm tpe malgranda seksa pupo
    68cm Malgranda Seksa Pupo TPE Amo-Pupo Realeca Korpa Revizio
    recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo
    Aprilo 6, 2022

    Ĉi tiu ampupo estas mirinda! Mirinda! Tro sekseca... la vizaĝo estas bela, la brusto, talio kaj gluteo estas bonegaj. Ŝi havas bonan resalton kaj skuadon. Ŝia haŭto sentas bonege... preskaŭ pli bona ol la vera.

  • 75cm torsa ampupo
    75cm Malkosta Seksa Pupo Torso Revizio
    recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo
    Aprilo 4, 2022

    Tosto al ĉiuj en la seksa pupa torso... ne povas atendi iri hejmen kaj vidi ŝin. Ŝi estas absolute mirinda kaj mi estas tre kontenta pri ŝi. Ĉio sendita kaj liverita de

  • 100 cm granda brusta seksa pupo
    100cm G-Pokalo Granda Brusto Mini Seksa Pupo Revizio
    recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo
    Aprilo 2, 2022

    Pri transportado, la klientservo estas tre amika. La unuan fojon mi estis konfuzita pri iuj transakcioj, sed finfine ĉio estis bona. Mi estas vere surprizita de la amo

  • 158cm g taso realisma pupo
    158cm G-Pokalo Plej Populara Realisma Pupo-Recenzo
    recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo
    Aprilo 3, 2022

    Mi tre ŝatas esplori ĉiujn altkvalitajn akcesoraĵojn kaj malrapide malfermi la pupon mem. La pupo estas bone farita. De haŭto kaj korpo ĝis ŝminko kaj okulharoj, ĉio montras kvaliton kaj

  • 165cm tre simila sekspupo
    165cm TPE Viva Seksa Pupo kun 3 Parola Revizio
    recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo
    Aprilo 3, 2022

    Tre vivo kiel kaj mi dormis multe pli bone nokte. Mi aĉetis la pupon en tempo de profunda soleco kaj mi tre ĝuis ĝin.

  • 160cm realisma f-taso ampupo
    La Plej Temperamenta Juna Virina Seksa Pupo Recenzo
    recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo
    Aprilo 5, 2022

    Tre vivo kiel kaj mi dormis multe pli bone nokte. Mi aĉetis la pupon en tempo de profunda soleco kaj mi tre ĝuis ĝin.

  • 171cm grandegaj maboj vera pupo
    171cm H Pokalo Perfekta Figuro Grandaj Citoj Seksa Pupo Recenzo
    recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo
    Aprilo 1, 2022

    Tre realisma kaj vivsimila. Mi estas tre kontenta pri mia mendo kaj certe rekomendus mendi de ĉi tiu kompanio. Mi elektos alian aman pupon kaj denove mendos baldaŭ!

  • 88cm kaj taso tre simila seksa pupo
    88cm E-Pokalo PVC Soft Skeleton Anime Figure Review
    recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo
    Marto 27, 2022

    Kara: Bona prezo. Facila manipuli kaj purigi, la mola vagino estas la sama kiel vivo. tre rekomendinda.

  • 100cm belaj naboj amas pupon
    100cm Bela Malgranda Mama Seksa Pupo - Stoko en Usono-Revizio
    recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo recenzo pri seksa pupo
    Marto 26, 2022

    Bedaŭrinde ĉiuj paĝoj, kiujn mi serĉas por modeloj de H-taso, diras al mi, ke ili ne povas sendi ĝin al ĉi tiu lando.

Kopirajto © 2016-2023 ELOVEDOLLS.COM Ĉiuj Rajtoj Rezervitaj. Paĝarmapo